måndag 25 juli 2011

oj oj oj .. Länge sen nu ! !

Hallå alla trogna fans ;)
såg precis att det var jättelänge sen vi uppdaterade och tänkte att nu får det fasen i mej bli fart på´t igen .
Snabb genomgång om vad som har hänt på senaste tiden - Skolavslutning flöt fint å grabben sjöng som en kung ;) Har fått åka med i en rallybil på tävling på Dunteberget i motala . Fruktansvärt roligt ;)
Midsommar firades med L:s familj med roliga lekar och grill på kvällen ! !
Sen till det som slagit mej mest är att jag saknar verkligen Eksjö . Så nu går vi i tankarna om att BYGGA oss ett hus då vi har funnit fin  tomter till salu på ett kanonläge i utkanten av Eksjö .
Med gångavstånd till badsjö som kronan på verket :D
Tror att det är lite för dyrt för att låta nån bygga hela huset åt oss så jag börjar redan kolla upp vad saker skulle kosta om man kunde leja bort det för "svarta pengen" ;) men det mesta kan man ju göra själv så länge man bara får plattan gjuten och stommen rest . Frågan är bara om man orkar med allt det andra själv :o  .. men vi ligger som sagt var bara i planeringsstadiet .
Det är ju så mkt annat som måste lösa sig först .. jag måste ju fpxa att jobb nere i Eksjö , Nässjö , Tranåstrakterna .. Så om ni känner till nått företag som behöver Golvläggare så tveka inte på att dra ett mail till  Mej "T" ..
Kan även tänka mej annat jobb så länge pengarna är bra ;)

så ,, det var en liten sammanfattning från T .. ska vi se om L ska skriva nått sen då ;)
sov gött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar