måndag 31 januari 2011

Tjo & tjim!
Jaha då har man blivit me bil då ;) En till liten Clio blev det, röd och fin ! Är mkt nöjd me det köpet, än så länge iaf ;)Passade även på att spendera lite pengar på IKEA när vi ändå var i trakten. Det behövs ju lite nytt när man flyttat. Soffbordet gick sönder i flytten så det fick bli ett nytt och även krukor eftersom blomlådan också hade rasat i släpet :/

Tittade in i djuraffären å köpte växter och dyl till akvariet, så till helgen blir det dax för lite fiskar :)

Sen var det dax för barnen att komma hit för första gången. I en hel vecka ska dom va nu. Dom verkar gilla rummen och lägenheten över lag så det ska nog gå bra. B1 har gjort en deal me oss om veckopeng så vi får se hur det går med det. Ska man få nåt måste man också hjälpa till lite, det är vårt motto ;) Men han är galet motiverad iaf för han har stora planer om va han ska spendera pengarna på.

Morgondagen bjuder på road trip igen. Då ska vi ner å lämna nycklarna till Eksjöbostäder och fixa det sista så är vi av med dom asen sen. Annars blir det nog mest en soft dag, packa upp lite mer här hemma och åka till tippen så man snart är av me alla kartongerna och skräp. Och sen är det ju dax att börja pendla till jobbet så det får bli tidigt i säng !!

Nähä tack för oss för idag !!

T&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar