tisdag 1 februari 2011

Akvariet igång på riktigt ! ! !

Idag gick dagen i bilåkandets tecken ..
Först upp å lämna ungarna på dagis å fritids .
Sen hem å plocka ihop grejjer för att sticka ner till eksjö å lämna in nycklarna till gamla lägenheten !
Vi fick med oss farfar ner till södern för han skulle kolla (lyssna) på våran underbara bil som knackar fridfullt i motorn när den skall köras .. irriterande , men ärendet ligger hos konsumentverket för bilförsäljaren vägrar ta sitt ansvar ! ! !
köp inte begangnad bil på SLUTA LETA BIL AB i Norrköping ! ! !

Aja , nu släpper vi bilen å går vidare i dagens händelser ! !
Vi drog iväg runt kl 9 , först till Ex lägenheten å plocka in fryslådorna i frysen å pilla in det sista , Sen till Bolaget å handla "tack för flytthjälpen presenter" . Efter det drog vi till lenin å hämta vår mat som vi inte fick med oss i våran tajjkonpackade bil samt lämna av present ;)
efter det tog vi mod till oss och lämnade in nycklarna och fick reda på att den var den värsta utav alla som skulle besiktiga vår exlgh ! !
Efter det till Tess för bilbyte , har saknat min kära lilla clio .
Efter allt det så drog vi hemmåt , körde till tippen med massa skräp . Sen vilade vi upp oss och hämtade kidsen . For in till storstan Motala , handlade mat samt våra första fiskar till akvariet .. 20 jävla neontetror ;) Aja det är igång nu iaf ;)
Å nu har vi dunkat in fiskarna i akvariet så i morrn får vi se hur många bukar som flyter som flöten på ytan ! ;)

Nu sitter vi med chipsen å saften å väntar på att falla in i koman så man kan sova lite för i morrn äre JOBB igen .. åååååh som jag har längtat ;)

god kväll å sov gött
ToL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar