måndag 9 januari 2012

nu kommer den - Halvårsredovisningen ! !

Hallå på er alla trogna läsare .
Ber om ursäkt återigen för uppehållet  .

Nu kommer den utlovade redovisningen : inte så mkt har hänt faktiskt , men jag ska försöka skriva lite av mina stora händelser iaf .
i korthet : Jag har faktiskt blivit fullbetald mattläggare så nu kommer pengarna rulla in igen ;)
Mina barn bor hos oss på heltid nu och det är en liten omställning men en bra sådan ;)
Vi har kommit fram till att det är nästan aldeless för dyrt att bygga nytt hus utan ska rikta in oss på att köpa ett skapligt å renovera det fint ist ;) fast först måste det betas av gamla "synder" (Skulder) som gör att det är svårt att få lån . så om ni känner nån som är intresserad av att köpa ett par bilar så äre bara dra ett mail till barrasso35@hotmail.com   . Bilarna som skall säljas är en Ford Fiesta årsmodell -96 (tror jag ) lite motorknack i den men annars "fin" ;)  den andra bilen är en Renault clio årsmodell -05 som går som en klocka , nya sommarå vinterdäck på den . Besiktad i augusti utan anmärkning !
Som sagt var så är det bara dra ett mail ;)

Julen å nyåret flöt på fint med massa god mat å mkt trevligt sällskap men bäst av allt är lillejulen . en liten tradition som vi "vuxna" har med roliga paket å roliga rim  ;)


Sen så blev det ju VM GUUUUUUULLLLLLLD till småkronorna :) fy fasen vilken nagelbitare finalen blev ....

Sist men inte minst så väntar vi på L:s lillasyster som ska ha barn närsomhelst . Beräknad till 16 januari så snart kommer det nått neddimpandes i sängen :)

Detta var allt för idag .
Gott nytt å en god fortsättning ! ! !
/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar