söndag 5 februari 2012

Trevliga vänner...

Idag började vi dagen relativt tidigt ! Vi skulle få besök runt 11-tiden. S & M skulle komma från Mantorp, å deras snart 2åriga son A me. Det blev dock en smula försenat då dom var tvungna att ta omvägen via Biltema å köpa nytt batteri till bilen ;) Shit happens, dom kom iaf runt 12. Vi hade gjort lite paj å sånt så det var bara å sätta igång å luncha ! Å lilla A är så söt så det gör ont me sina stora runda bruna ögon. "assch" ville han ha till maten (majs för er som inte förstår det ;) )
Det var ett mkt trevligt besök. Våra två barn skötte sej exemplariskt å S & M är hur trevliga som helst att umgås me ! Hoppas det blir mer av det !

Efter som hade åkt hem drog vi iväg upp på skjutfältet å grillade lite. Det ligger nån sjö där å isen låg tjock så T och barnen va mkt ute på isen å sprang. Brassade på en eld å grillade lite korv ! Men nästa gång ska vi kolla så det inte blåser så mkt, OCH ha me skridskor för det var riktigt fin is ! Kan man ju nästan göra till en heldag då !

Imorn är dag 4a på mitt nya jobb. Jag har mkt blandade känslor för det här men det blir nog bra i slutändan. Det är ju lite att vänja sej vid me nya jobb å dessutom är ju jag på flera olika ställen ! Imorn ska jag iaf va på B1s skola å jobba i det köket :)

Nu, BONES !

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar