tisdag 9 augusti 2011

Tisdag - knävärketsdag ..

Har gjort illa mitt knä . Känns inte alls bra som det är just nu . . inte lätt att ha ont i knät när man är golvläggare då man tillbringar merparten av arbetstiden krypandes på knäna :s men det går nog över snart ska ni se ;)
Positivt tänkande is da shit  !!! . .
Sambons plånbok är fortfarande borta  , Så när den polisanmäldes igår så pratade han på polisen om att man åker på "egen risk" utan körkort för om "fel" polisman/kvinna stoppar´en så kan man få 500kr i böter . L som aldrig blivit stannad av polisen blev självklart invinkad i morse när hon var 2 minuter från jobbet. Körkortskontroll samt alkoblåskontroll stod på deras schema för morgonen tydligen ;)
Som tur var så var det en "snäll" polis som lät L åka vidare utan böteslapp i handen :p .. men däremot så påpekade han att däcken var helt slut runt om och att det var tur att dom inte var ute å besiktade för då hade hon inte fått köra vidare :o - - så då blev man ändå 4500spänn fattigare äv vad vi var innan :s
aja men det visste vi att vi var tvugna att fixa nya ! ! !

Så nu finns det flera nya tradera annonser så om ni inte bara vill sjänka oss pengar så köp nått ist ;)
L sover idag över hos sin kära syster , hon har beställt däck å bokat tid på verkstan så snart kommer nya sulorna på så hon kan få komma hem till mej som sitter här alldeless ensammen i mörkret . men men snart dax för sömn så man kan vakna å gå till underbara jobbet igen .
Stortrivs fortfarande :)
Ha de kanoners
/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar